Kontaktinformasjon jentebandy

Røa Bandy ønsker ett sterkt jentemiljø for bandy og har derfor satt opp treninger hvor alle jenter kan komme sammen og trene. Vi ønsker å invitere de som allerede spiller bandy på andre lag, og de som har lyst til å prøve bandy og skøyter.

Jentebandyen spiller ingen regulære seriekamper gjennom sesongen, men vi har minst en cup ila. året og kanskje noen andre kamper hvis vi har lyst/tid.

Treningstiden for 2016/17 er satt til onsdager fra kl 18.00 - 19.30. Vi starter opp treningen når isen ligger på Bogstad kunstisbane (i beg. av November).

Påmelding:
Treningene foregår i regi av Røa Redwings (jenter 2007) laget, og de ønsker alle jenter velkommen.

1) Hvis du allerede spiller for ett Røa bandylag, og har betalt treningsavgift så kan du bli med / melde deg på ved å kontakte 2007 lagleder, eller bare møte opp på treningene.
eller
2) Hvis du bare har lyst til å spille/trene sammene med jentene, kan du melde deg på på jentebandyen til 500,- her.

Kontaktinfo er som for Røa Redwings, og de finner du her.

Nyheter

Det er klart for påmelding til påhengsstafetten Mærradalen Opp, som i år arrangeres 23. mai. Mer informasjon her: http://www.roail.no/Hovedlaget/Sidemeny/Arrangementer/Marradalen-Opp.html

Påmelding via kalenderen i høyre kolonne.

27.04.2017
- rogerroa

Husk at du kan føre opp deltakelse på akademiene som fradrag på selvangivelsen! Røa IL innberetter ikke beløpt til skattemyndighetene, så dette må du føre på manuelt.

22.04.2017
- rogerroa

Røa bandy kaller herved inn til årsmøte den 26 april kl 18 - 20 på klubbhuset. Vedlagt er agenda for kvelden, og det blir som vanlig servering av reker og vin. Påmelding via True Groups eller via mail til tale.scott@pfizer.com.

17.03.2017
- preben.myrvoll@gmail.com

Røas 1. klassinger avslutter bandysesongen med stil

11.03.2017
- pmnordby

Til klubbene,

Norsk bandy har hatt stygge skader forårsaket av skøyter. Det er heldigvis ikke ofte dette skjer, men det er allikevel viktig at vi gjør det vi kan for å unngå slike skader.

24.02.2017
- preben.myrvoll@gmail.com

Aktiviteter

23.05.2017
Mærradalen Opp 2017

18:00 - 20:00

Radiumhospitalet - Mærradalen - Badeplassen

Vi ønsker å takke alle våre sponsorer som har blitt med på laget for å gjøre BVP til en realitet!
Dere har bidratt med en uvurderlig støtte.

Men vi trenger flere midler og sponsorer! Vi håper ditt firma vil være med slik at vi kan få en fantastisk isbane for alle i hele Røaområdet.


Ta kontakt