Velkommen til Røa Bogstad Triatlon 14 juni og 23 august 2017

Velkommen til mestrings- og treningsstevne for barn og ungdom!

2017-05-12
Margrethe

Røa Bogstad Triatlon er et mestrings- og treningsstevne for deg som er mellom 6 og 19 år. Det blir en artig og tøff øvelse både for deg som aldri har deltatt i triatlon og for deg som trener til sommerens konkurranser. 

Vi garanterer masse spenning og en stor heia gjeng. Konkurransen foregår i landlige omgivelser, ved Bogstad vannet og skogskanten ved Marka-grensen. 

Første start for den yngste gruppen går kl. 18:00. Oppmøte senest 30 min. før start. Ingen resultatlister, men egen tid tilgjengelig på forespørsel fra utøveren. Deltagerpremier til alle! 
Arrangementet er gratis, men for barn som har fylt 12 år og som ikke er medlemmer i en klubb tilknyttet Norges Triatlonforbund (NTF) vil vi selge en-gangs lisens til 50 kr. For oversikt over klubber tilknyttet NTF se her: https://topptid.no/ntf/clubs_public

 

Hva må du ha?

Svømmebukser/svømmedrakt - evt. svømmebriller - sykkel (ikke landvei og ikke elektrisk) - joggesko

 

Hva skal du gjennom?

– Svømming langs vannkanten enten fra land eller brygga i runder; en runde har ca. 75 m. Det blir mulighet for å stoppe under svømming om noen må (dvs. vannet vil ikke bli dypt). Vi skal ha voksne vakter i vannet og kajakkpatrulje. 
– Sykling skjer på grusstier og grusveier i området Bogstad badeplass – Bogstad gård for de yngste. De eldre gruppene sykler en lengre runde hvor de krysser Sørkedalseveien og sykler på grusvei og i terreng rund Hestehagan. Det blir4 vakter ved vei overgangen og det blir satt opp varsel tre steder lanhs Sørkedalsveien om pågående «barneritt». Sykkeltraseen er ikke teknisk krevende. Det er lov å ha med cyclocross sykkel hvis noen ikke har annet terreng/hybrid sykkel. 
– Løping vil foregå på grus sti mellom bommen ved Bogstad Golf og Bogstad gård.

 

Påmeldingen åpner 31. mai og vil bli lenket til fra Facebook og Hjemmesiden.

 

Velkommen til Røa Bogstad Triatlon 14 juni!

 

Hold også av 23 august - da blir det 2. runde med mestrings og treningsstevne samt Klubbmesterskap i triatlon.

Aktiviteter

14.08.2017
Sommerskiskole 2017

09:00 - 15:30